Bruidskapsels

Bij Beautiful Change begrijpen we dat je bruiloft een van de meest bijzondere dagen van je leven is. Daarom bieden we gespecialiseerde bruidskapsels aan die perfect bij je stijl en persoonlijkheid passen. Of je nu droomt van een klassieke opgestoken stijl, romantische golven, of een modern ontwerp, ons team van ervaren stylisten staat klaar om je te helpen stralen op je grote dag.

Bruid kapsels

Je trouwdag, de mooiste dag van je leven! Juist dan wil je er op je mooist uitzien. Beautiful Change geeft jou de uitstraling die bij je past. Wij werken volgens een behandelplan. Ongeveer drie maanden voor je trouwdag kom je bij ons langs voor een eerste gesprek.

We bespreken je wensen en mogelijkheden en een eventueel behandel plan om je haar voor te bereiden op deze stralende dag. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: model knippen, kleuren, treatment. Tijdens deze sessie nemen we de tijd om een proefkapsel en proef make-up toe te passen. Een tip voor deze afspraak is om foto’s mee te nemen van je kleding en eventuele accessoires die je die dag gaat dragen in je haar. Dat helpt ons bij het creëren van het totaalbeeld.

Gratis Intakegesprek voor Persoonlijk Advies

Bij Beautiful Change bieden we nieuwe klanten een gratis intakegesprek aan voor persoonlijk advies. Onze deskundige stylisten staan klaar om jouw krullen te analyseren en je te voorzien van de beste tips en productaanbevelingen.

Maak nu een afspraak

Ontdek onze luxe kapperservaring en laat je verwennen