Balmain

Balmain; Double Hair is een professioneel, betaalbaar en herbruikbaar systeem speciaal ontwikkeld voor het creëren van lang en volumineus haar. Het haar kan worden gedaan met  ringetjes en clips. DoubleHair is gemaakt van 100% Echt Haar.

· 100% Echt haar, 6 maanden garantie
· Herbruikbaar
· Inclusief 2 systemen :soft ring’s, clips
· Lengte en volume

6 maanden garantie ontvangt u bij:

  • Iedere 6 tot 8 weken het haar laten verhogen   (anders beschadig je het haar te veel)
  • Het haar laten kleuren (wanneer dit van toepassing is) bij de kapper
  • Verzorgingsproducten van Balmain gebruiken

Intake gesprek

Intake gesprek;

Wanneer je meer informatie wilt ontvangen over een verlening of volume van Balmain, kan je een intake gesprek aanvragen. Hiervoor kan je bellen maar ook online reserveren.

Met een intake gesprek bespreken we wat je wensen zijn. Is het voor een verlening / volume of eventueel beide? Daarnaast gaan we de kleur samen bepalen. Daarna bestellen we de juiste kleur (het kan eventueel op voorraad zijn) en zullen we met je een afspraak inplannen voor het plaatsen van het haar. Dit duurt ongeveer 60 minuten. Voor en na het zetten zullen we het haar ook in model moeten knippen, zodat alles mooi op elkaar aansluit.

Daarnaast zullen wij vertellen wat erg belangrijk is voor het haar. Denk hierbij aan verzorging, borstelen, wassen en styling. Dit zullen wij tijdens het intake gesprek allemaal vertellen.

Heeft u vragen, maak dan gerust een afspraak

Verzorgings producten

Producten Balmain:

De verzorgingsproducten van Balmain zijn essentieel voor het haar. Wilt u een haar verlening of volume, zult u de producten nodig hebben. Het haar heeft extra verzorging nodig, waardoor de juiste producten extra belangrijk zijn. Daarnaast krijgt u 6 maanden garantie op het haar wanneer u de producten gebruikt. Daarnaast heeft u de borstel er ook voor nodig. Dit heeft te maken zodat het haar + het materiaal waarmee het haar vast zit niet beschadigd kan worden. Gebruikt u andere producten + borstel en kleurt u het haar zelf, ontvangt u geen garantie.

Hieronder leest u welke producten essentieel zijn:

  • Balmain; Moisturizing Shampoo
  • Balmain; Moisturizing Conditioner
  • Balmain; Repair Mask